60 litrov krvi za 60 let RPG

Taborniki rodu Pusti grad Šoštanj smo že 60 let pripravljeni pomagati. V jubilejnem letu smo se odločili, da poleg ostalih akcij organiziramo prvo taborniško krvodajalsko akcijo. Naš namen je zbrati simboličnih 60 litrov krvi in s tem pomagati tistim, ki jo nujno potrebujejo.

Akcijo organiziramo v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije in Zavodom za transfuzijsko medicino Ljubljana, ki nam bosta nudila vso strokovno pomoč in nam omogočila izpolnitev zastavljenega cilja.

Krvodajalska akcija bo potekala  v petek, 7. 6. 2019, med 7:00 in 13:00 uro v Lučki – taborniški prostori RPG Šoštanj (bivši vrtec, Koroška cesta 13, 3325 Šoštanj)

Za vse, ki se nam želite pridružiti in darovati kri, vabimo  da se prijavite na tej povezavi do 23. 5. 2019. V prijavnici najdete vse potrebne informacije glede pogojev udeležbe, ki jih mora izpolnjevati vsak darovalec krvi.

Vse zaposlene ob tem obveščamo, da vam za udeležbo na krvodajalski akciji pripada dela prost dan.

V kolikor ste pripravljeni deliti tole elektronsko sporočilo med svoje člane se vam že v naprej zahvaljujem! Upam, da se vidimo v čim večjem številu. 

Zberite pogum in bodite pripravljeni pomagati tudi VI!

Taborniški pozdrav!

Denis Pučko