Plezalni krožek

V Šaleškem alpinističnem odseku se z razvijanjem športnoplezalnih aktivnosti v Šaleški dolini ukvarjamo že več kot 25 let. Sem štejemo predvsem vadbo na umetnih stenah, plezanje v naravnih plezališčih in udeležbe na tekmovanjih.

Vadbe, ki jih organiziramo so sestavljene  iz različnih skupin. V najmlajših skupinah so plezalci, ki so stari od 7 do 9 let. Imamo tudi več tekmovalnih in rekreativnih skupin.  Prav tako imamo skupine za vodeno plezalno vadbo za odrasle. Poleg vadbe izvajamo športnoplezalne tečaje in alpinistično šolo.

Plezalna vadba je organizirana v Velenju in Šoštanju, kjer za varno rekreacijo in treninge skrbijo  usposobljeni  trenerji, inštruktorji in vaditelji.

Prijavite se na saoplezanje@gmail.com, kjer navedete ime in priimek otroka, starost in želen termin vadbe. Na ta naslov naslovite tudi vsa dodatna vprašanja.

Vabljeni

P.S.:  V letošnjem letu se pri vadbah in treningih zaradi koronavirusa upoštevajo priporočila Nacionalnega  inštituta za javno zdravje (NIJZ). Lahko, da bodo vadbe omejene.

 

 

Termini za športno plezanje v Velenju